Durven is een understatement

Doen is het codewoord


Docenten én medewerkers die zelf het heft in handen durven te nemen, zitten bij Porteum op de juiste plek. Kunnen de enorme ruimte benutten, veel samenwerken en hun lef tonen. Dat betekent ook dat het werken bij Porteum niet voor iedereen is weggelegd. Niet voor mensen met gebrek aan durf bijvoorbeeld. En dat is prima, want iedereen is anders én elke werkgever is anders.

 

Voor wie je het doet

Onze campus is er voor 3.500 vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. Een unieke en uitdagende mix van leerlingen die met elkaar een waardevolle afspiegeling van de samenleving vormen. Jij houdt daarvan. En je wilt al jouw leerlingen het vertrouwen meegeven in hun eigen mogelijkheden. Laten ontdekken dat ze zelfstandig en zelfverzekerd uitdagingen tegemoet kunnen treden en leren zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en gedrag. Daarom werk je bij Porteum. 


Werk maken van kansen

Met een zesje neem jij geen genoegen, goed kan altijd beter en van slim maak je briljant. Je bent doortastend en leergierig. Kwaliteiten die alle docenten en medewerkers bij Porteum bezitten. Sterker nog: als wij je blanco papier en potlood geven, kleur jij het in. Het liefst buiten de lijntjes, want daar liggen ongekende mogelijkheden. 

Pionieren geven we een nieuwe betekenis binnen het onderwijs bij Porteum: verder durven kijken en werk maken van kansen. Want jij kan ons de kleinste details vertellen over jouw vakgebied. Sterker nog, jouw ogen stralen bij het idee dat jij jouw leerlingen gaat doceren met jouw eigen manier van onderwijzen. Dus waar wacht je nog op? 

 

Meer dan een lesgevende docent

Zélf vormgeven aan jouw toekomstige onderwijs, functie-inhoud en werkplezier. Verwacht geen gespreid bed, want we gaan een nieuw tijdperk in. Weg met het traditionele en klassieke onderwijs. We maken ruimte voor zelfstandigheid en eigen regie. Daar ben jij de inspiratiebron voor, zowel voor jouw collega’s als de leerlingen. En die rol is voor jou een tweede natuur. Stilstaan is geen optie dus geef jouw vakgebied vorm vanuit jouw visie. Zo draag je bij aan de toekomst van al jouw leerlingen. En daar ben je maar wat trots op.